Privacybeleid Koffer print
https://www.kofferprint.nl
Over ons privacybeleid
Koffer print geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het
verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van
onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan
derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Koffer
print. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 13/02/2022, met het publiceren van een nieuwe
versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons
worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze
gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens
opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u
aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u
vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.
Over de gegevensverwerking
Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke
beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.
Webwinkelsoftware
MijnWebwinkel
Onze webwinkel is ontwikkeld met software van MyOnlineStore. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze
dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. MyOnlineStore heeft toegang tot uw
gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander
doel. MyOnlineStore is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende
beveiligingsmaatregelen te nemen. MyOnlineStore maakt gebruik van cookies om technische informatie te
verzamelen met betrekking tot uw gebruik van de software, er worden geen persoonsgegevens verzameld en/of
opgeslagen.
Webhosting
strato
Privacybeleid, versie 2.9
De bescherming van uw gegevens is voor STRATO AG van groot principieel belang. Met deze verklaring inzake
gegevensbescherming willen wij u informeren over de aard, de omvang en het doel van de door ons verzamelde,
gebruikte en verwerkte persoonlijke gegevens. Verder willen we u tevens informeren over uw rechten.

  1. Contactgegevens
    Verwerkingsverantwoordelijke:
    STRATO AG
    Otto-Ostrowski-Straße 7
    10249 Berlin
    U kunt contact met ons opnemen via het volgende contactformulier: link .
    Functionaris voor gegevensbescherming:
    STRATO AG
    Otto-Ostrowski-Straße 7
    10249 Berlin
    Als u uw wettelijke rechten wilt doen gelden of als u algemene vragen hebt, kunt u contact opnemen met de
    vertegenwoordiger voor gegevensbescherming van STRATO AG via .
  2. Welke gegevens verzamelen en verwerken we?
    a) Contractuele gegevens
    Wij verzamelen, verwerken en bewaren de gegevens die u bij het plaatsen van uw bestelling aan ons verstrekt.
    Daarnaast slaan wij gegevens op over het bestel- en betalingsproces en verwerken we deze.
    b) Gegevens die u opslaat op onze servers
    Wij verzamelen, verwerken en bewaren de gegevens die u zelf opslaat wanneer u gebruik maakt van onze
    diensten. Dit omvat ook het aanmaken van reservekopieën in onze backupsystemen.
    c) Loggegevens
    Wanneer u onze website bezoekt of gebruikmaakt van onze diensten, verzendt het apparaat waarmee u de
    website bezoekt automatisch loggegevens (verbindingsgegevens) naar onze servers. Dit is met name het geval
    wanneer u een bestelling plaatst, wanneer u inlogt of wanneer u gegevens uploadt of downloadt. Loggegevens
    worden ook verzameld door onze servers wanneer bezoekers uw websites bezoeken. Loggegevens omvatten het
    IP-adres van het apparaat dat u gebruikt om toegang te krijgen tot de website of dienst, het type browser dat u
    gebruikt, de website die u daarvoor heeft bezocht, uw systeemconfiguratie evenals de datum en tijdsgegevens. We
    slaan IP-adressen alleen op voor zover dit nodig is voor de verlening van onze diensten. Zoniet worden de IPadressen gewist of anoniem gemaakt. Wij bewaren uw IP-adres wanneer u onze website bezoekt. De IP-adressen
    van de bezoekers van uw websites worden gedurende maximaal zeven dagen opgeslagen. Dit maakt het voor ons
    mogelijk om aanvallen op te sporen en de website tegen aanvallen te verdedigen.
    d) Correspondentie met de klant
    Wij verwerken de gegevens die worden verzameld als u bijvoorbeeld per e-mail, fax of post contact met ons
    opneemt.
    e) Cookies, pixels en andere methodes
    Cookies zijn kleine bestanden die een server opslaat op het eindapparaat waarmee je toegang krijgt tot onze
    website of diensten. Deze bestandjes bevatten informatie die kan worden opgehaald zodra je onze diensten
    gebruikt. Ze maken zo een efficiënter en beter gebruik van onze diensten mogelijk.
    We gebruiken permanente en sessiecookies. Sessiecookies worden meteen verwijderd zodra je jouw browser sluit.
    Permanente cookies blijven op je eindapparaat tot ze niet meer nodig zijn om hun doel te bereiken en worden pas
    dan verwijderd.
    •We gebruiken first party cookies om bijvoorbeeld informatie over het gebruikersgedrag op onze website vast te
    leggen.
    Third party cookies zijn niet afkomstig van STRATO, maar van een derde partij. We gebruiken deze cookies
    bijvoorbeeld voor marketingactiviteiten.
    Pixels zijn kleine afbeeldingen op webpagina’s waarmee informatie in logbestanden wordt opgeslagen en
    geanalyseerd. Dit wordt vaak gebruikt voor statistische evaluatie.
    Tag is een overkoepelende term voor stukjes code die op websites kunnen worden geplaatst. Ze zijn geschikt voor
    verschillende functies, zoals eenvoudig tellen (‘telpixels’) of complexe datatransmissies (zoals ‘conversietags’).
    Een script (ook JavaScript) is een programmeertaal waarmee complexere instructies kunnen worden uitgevoerd.
    We gebruiken de term ‘cookies’ als een algemene overkoepelende term, die ook tags, pixels en scripts als
    technische alternatieven omvat.
    De methodes die we gebruiken, beslaan diverse categorieën. Je bepaalt zelf welke cookies je toestaat, met
    uitzondering van de technisch noodzakelijke cookies.
    Je instellingen kun je later wijzigen door onder aan de pagina te kiezen voor “cookie-instellingen”.
    Sommige van de gebruikte cookies verwerken gegevens in derde landen. Welke dit zijn, kunt u vinden onder de
    respectievelijke cookie-categorieën. Bij de verwerking van uw gegevens op basis van deze cookies is het mogelijk
    dat het Europese niveau van gegevensbescherming niet kan worden gegarandeerd. Indien u akkoord gaat met de
    verwerking door deze cookies, stemt u ook in met de overdracht en verwerking van uw gegevens in deze derde
    landen in overeenstemming met artikel 49, lid 1, onder a) van de AVG.
    Noodzakelijke cookies
    Statistiek en analyse
    Marketing en persoonlijke website-instellingen
    Partnerships
    e) Plaatsen van cookies door YouTube Video en inbedding van Trustpilot:
    We plaatsen video’s van youtube.com op onze website, met name op onze pagina Help&Contact en in ons blog.
    We hebben de video’s ingebed in de zogenaamde “extended privacy mode”. Dit heeft tot gevolg dat YouTube pas
    cookies op het door u gebruikte eindapparaat plaatst nadat u fe weergavefunctie gebruikt. Deze cookies kunnen
    ook worden gebruikt voor een analyse van het gebruikersgedrag voor marktonderzoek- en marketingdoeleinden.
    Als u geen toestemming hebt gegeven voor cookies van de categorie Partnerschap, moet u akkoord gaan met de
    overdracht van gegevens naar YouTube voordat u een video afspeelt. U kunt uw instelling op elk moment aan het
    einde van de pagina wijzigen onder „Cookie-instellingen”.
    Meer informatie over het gebruik van cookies door YouTube vindt u in het cookiebeleid van Google op
    https://policies.google.com/technologies/types?hl=nl.
    We hebben onze Trustpilot-ratings in de vorm van een widget op onze pagina’s geïntegreerd. Er worden geen
    gegevens doorgegeven aan Trustpilot wanneer u onze website bezoekt. Als u echter op de widget klikt, opent de
    Trustpilot-pagina in een nieuw venster. Dit heeft tot gevolg dat er Trustpilot-cookies worden geplaatst. Meer
    informatie vindt u hier: https://de.legal.trustpilot.com/for-reviewers/end-user-privacy-terms.
    f) Nieuwsbrief-tracking van Episerver:
    Deze toepassing wordt uitgevoerd door Episerver GmbH.
    Episerver voorziet de nieuwsbrieven van een pixelbestand. Bij het openen van de nieuwsbrief wordt dit bestand
    gedownload. Hierdoor wordt informatie verzameld over je browser, je systeem en je IP-adres. Ook kan zo gemeten
    worden of en wanneer je een nieuwsbrief opent.
    Links in nieuwsbrieven zijn individueel, zodat kan worden nagegaan of u erop hebt geklikt.
    Daarnaast plaatst Episerver een post-click-tracking-cookie. Daarmee kunnen acties van gebruikers ook na het
    verlaten van de nieuwsbrief gevolgd worden. Zo worden onder andere aankopen, registraties en downloads op de
    STRATO website geregistreerd.
    De analyses die Episerver op basis van de verzamelde gegevens uitvoert, worden in geanonimiseerde vorm aan
    ons ter beschikking gesteld. We kunnen er dus geen conclusies over de acties van individuele ontvangers meer
    aan verbinden.
    Met deze statistische evaluaties verbeteren we de relevantie van onze aanbiedingen, zodat je alleen inhoud van
    ons ontvangt die aan je interesses voldoet. Daarnaast optimaliseren we er onze pagina’s mee en analyseren we het
    succes van reclamecampagnes.
    De post-click tracking cookie wordt alleen geplaatst met uw toestemming, maar de rest van de tracking gebeurt
    binnen onze legitieme belangen.
    Je kunt bezwaar maken tegen het verzamelen en verwerken van gegevens door Episerver. Dit doe je in de
    STRATO klantenlogin via ‘Klantgegevens wijzigen’ -> ‘Contactmogelijkheden’.
    g) Reactiemogelijkheden op het blog
    Wij bieden de gebruikers van ons blog de mogelijkheid om individuele reacties achter te laten op individuele
    blogberichten.
    Indien een gebruiker een reactie achterlaat op het blog die op deze website wordt gepubliceerd, worden naast de
    reacties ook informatie over het tijdstip van het plaatsen van de reactie evenals de gebruikersnaam (het
    pseudoniem) gekozen door de persoon in kwestie opgeslagen en gepubliceerd. Het e-mailadres wordt eveneens
    gelogd. De verzamelde persoonlijke gegevens worden niet aan derden verstrekt, tenzij de wet of de juridische
    verdediging van de verantwoordelijke voor de verwerking dit vereist.
    h) Sociale media
    Op de pagina’s van ons blog maken we gebruik van de pictogrammen van de sociale netwerken “Facebook”,
    “Twitter” en “Google+”. Deze diensten worden aangeboden door Facebook Inc, Google Inc. en Twitter Inc.
    Om uw gegevens beter te beschermen wanneer u onze website bezoekt, zijn de snelkoppelingen statische links
    die geïntegreerd zijn door middel van een zogenaamd “Shariff”-project. Dit voorkomt dat uw gegevens naar
    sociale netwerken worden verzonden wanneer u onze website bezoekt. Een contact tussen u en het sociale
    netwerk wordt alleen tot stand gebracht als u actief op de knop klikt.
    Om u informatie en een verdere contactmogelijkheid te kunnen bieden, zijn wij op diverse sociale mediaplatformen aanwezig.
    De verwerking van uw persoonlijke gegevens op deze platformen valt grotendeels buiten onze controle. Wanneer
    u gebruik maakt van onze social media-diensten, slaat de platformexploitant doorgaans cookies op in uw browser
    waarin uw gebruiksgedrag of informatie over uw interesses wordt opgeslagen ten behoeve van marktonderzoek
    en reclamedoeleinden. Aangezien de diensten van de platforms ook zonder registratie kunnen worden gebruikt,
    kan niet worden uitgesloten dat ook personen die niet op het betreffende platform zijn geregistreerd, onder de
    gegevensverwerking vallen.
    De verwerking van uw persoonlijke gegevens bij een bezoek aan een van onze social media-diensten, is gebaseerd
    op onze legitieme belangen in onze bedrijfsactiviteiten. Hiertoe behoort ook de presentatie van ons bedrijf aan de
    buitenwereld en het gebruik van social media als aanvullend informatie- en communicatiekanaal.
    Gedetailleerde informatie over de verwerking van gegevens in verband met het gebruik van onze social mediadiensten, bezwaarmogelijkheden en het uitoefenen van informatierechten, kunt u vinden in de privacyverklaring
    van de betreffende platformexploitant.
    Facebook
    Aanbieder: Facebook Ireland Ltd., 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ierland
    De gegevensverwerking is gebaseerd op een overeenkomst over de gemeenschappelijke verwerking van
    persoonsgegevens (https://www.facebook.com/legal/controller_addendum) volgens artikel 26 van de AVG.
    Privacyverklaring: link
    Opt-out: link .
    Google+/YouTube
    Aanbieder: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS
    Privacyverklaring: link
    Opt-out: link
    Twitter
    Aanbieder: Twitter Inc., 1355 Market Street, Suite 900, San Francisco, CA 94103, VS
    Privacyverklaring: link
    Opt-out: link
    Sprout sociaal
    Aanbieder: Sprout Social Inc., 131 Dearborn St. Floor 7, Chicago, IL 60603
    Met deze tool beheren we gebruikersaanvragen die ons publiekelijk bereiken via Facebook en Twitter en via
    privéberichten. Sprout Social heeft toegang tot gegevens van Facebook en Twitter, waardoor een social mediaanalyse mogelijk is. Meer informatie vindt u hier: link
    Bing Ads
    Aanbieder: Microsoft Corporation, One Microsoft Way, Redmond, WA 98052-6399, USA
    Privacyverklaring: link
    Opt-out: link
    i) Gespreksopnamen contact callcenter
    Als je ons belt, kunnen we het gesprek opnemen voor training en kwaliteitsbewaking. We informeren je hierover
    en vragen je toestemming vóór we de opname starten. Je kunt de opname op elk moment stoppen. Hiertoe hoef je
    alleen de persoon met wie je belt, te laten weten dat je jouw toestemming intrekt. Ben je het achteraf niet eens
    bent met de opname? Neem dan contact met ons op en vertel ons ongeveer het tijdstip van het gesprek en je
    telefoonnummer. We verwijderen de opname dan onmiddellijk.
    Slechts een klein aantal opnamen blijft na het gesprek bewaard, de meeste opnamen worden onmiddellijk gewist.
    We verwijderen die resterende opnamen gewoonlijk na 30 dagen. Slechts in uitzonderlijke situaties bewaren we
    opnames maximaal 2 jaar. We gebruiken deze dan voor trainingsdoeleinden.
    Is de opname een bewijs van je toestemming dat we je mogen terugbellen voor advies over het bouwen van een
    website? Dan bewaren we deze opname 3 jaar vanaf het einde van het kalenderjaar waarin de opname plaatsvond.
  3. Rechtsgrondslag van de verwerking
    Wij verwerken en gebruiken uw gegevens om het contract uit te voeren en onze diensten te verlenen, om onze
    diensten en onze websites te verbeteren en aan te passen aan uw behoeften, om updates en upgrades te leveren,
    om u kennisgevingen betreffende de dienst te sturen, en om u te factureren en onze vorderingen te innen.
    Artikel 6, I, letter a van de AVG dient voor ons als rechtsgrondslag voor de verwerkingshandelingen in het kader
    waarvan wij toestemming vragen voor een specifiek verwerkingsdoel. Als de verwerking van persoonlijke
    gegevens noodzakelijk is voor de uitvoering van een overeenkomst, is de verwerking gebaseerd op artikel 6, I,
    letter b van de AVG. Hetzelfde geldt voor verwerkingsprocessen die nodig zijn voor de uitvoering van
    precontractuele maatregelen, bijvoorbeeld bij vragen over onze producten of diensten. Indien wij onderworpen
    zijn aan een wettelijke verplichting die ons verplicht om persoonlijke gegevens te verwerken, bijvoorbeeld voor
    het nakomen van fiscale verplichtingen, dan is deze verwerking gebaseerd op artikel 6, I, letter c van de AVG. Ten
    slotte kunnen gegevensverwerkingen nog gebaseerd zijn op artikel 6, lid I, letter f van de AVG. Onder dat artikel
    vallen verwerkingen die niet onder een van de bovengenoemde rechtsgrondslagen vallen, wanneer de verwerking
    noodzakelijk is voor de bescherming van onze gerechtvaardigde belangen of die van een derde, voor zover de
    belangen, grondrechten en fundamentele vrijheden van de betrokkene niet prevaleren. Dergelijke
    verwerkingsprocedures mogen we met name gebruiken omdat ze specifiek worden genoemd door de Europese
    wetgever. Een rechtmatig belang wordt doorgaans geacht aanwezig te zijn wanneer de betrokkene klant is van de
    verwerkingsverantwoordelijke.
    Indien de verwerking van persoonlijke gegevens gebaseerd is op artikel 6, I, letter f van de AVG, bestaat dit
    gerechtvaardigde belang in de uitvoering van onze commerciële activiteiten. Dit omvat ook gegevensanalyse om
    onze producten en diensten te verbeteren alsmede de nakoming van wettelijke verplichtingen, voor zover de
    verwerking niet valt onder artikel 6, lid 1, onder c) van de AVG.
    De gegevens van sollicitanten verwerken we overeenkomstig artikel 88 AVG in combinatie met § 26 van de Duitse
    federale wet inzake gegevensbescherming (nieuw).
  4. Categorieën van ontvangers
    Registrars en registers: Voor domeinregistraties moeten we bepaalde persoonlijke gegevens doorsturen naar de
    registers. Deze gegevens worden opgeslagen in de databanken van de registers en zijn grotendeels openbaar
    toegankelijk door ze via de whois-zoekopdrachten op te vragen bij de registers. Meer informatie hierover vindt u
    hier: link
    Escrow Services: Alle registrators die geaccrediteerd zijn door ICANN (Internet Corporation for Assigned Names
    and Numbers) moeten overeenkomstig de voorschriften van ICANN inzake generieke domeinen de door hen
    beheerde domeingegevens discretionair opslaan in een veilige omgeving. Dit moet zorgen voor een betrouwbaar
    beheer van het naamsysteem. Wij maken gebruik van Escrow Services van DENIC e.g., Kaiserstraße 75 – 77,
    60329 Frankfurt am Main.
    Incassobedrijven: Zij verzorgen incassodiensten voor ons.
    Verwerkers: In het kader van de gegevensverwerking in opdracht geven wij als verwerkingsverantwoordelijke een
    aantal persoonlijke gegevens door aan onze verwerkers. Wij hebben de veiligheid van uw gegevens gewaarborgd
    door afspraken te maken over de verwerking van uw gegevens. Onze verwerkers kunnen in de volgende
    categorieën worden onderverdeeld:
    Verrichten van diensten: Dit omvat het verzenden van nieuwsbrieven, het afdrukken en verzenden van facturen,
    klantonderzoeken, betalingsdiensten, evenals de vernietiging van gegevensdragers.
    Exploitatie van diensten, onderhoud van en zorg voor hardware en software
    Wij geven gegevens alleen door aan autoriteiten en derden als de wetgeving dit voorschrijft of als een gerechtelijk
    bevel ons hiertoe verplicht. Informatie aan de autoriteiten kan worden verstrekt op basis van een wettelijke
    bepaling inzake risicopreventie of in het kader van strafrechtelijke vervolging. Derden verkrijgen alleen
    informatie wanneer een wettelijke bepaling ons hiertoe verplicht. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij inbreuken
    op het auteursrecht.
  5. Doorgeven van gegevens aan derde landen
    Microsoft om uw Microsoft Office 365 Business Account aan te maken, sturen wij de volgende gegevens door naar
    Microsoft Ireland Operations Ltd.: naam, adres, e-mailadres en taal. Deze gegevens en gegevens die u opslaat in
    Microsoft Office 365 kunnen worden verwerkt in verschillende datacenters van Microsoft wereldwijd. De
    verwerking vindt plaats op basis van de EU-modelbepalingen inzake gegevensbescherming volgens artikel 46, lid
    2, onder c) van de AVG.
    Registries voor de registratie van Top Level Domains. De verwerking wordt uitgevoerd op basis van artikel 49, lid
    1, onder b) van de AVG.
    Dropsuite: om u te kunnen voorzien van STRATO Mail Archivering, gebruiken wij software die is ontwikkeld en
    wordt gebruikt door Dropsuite Ltd. In geval van ondersteuning is toegang op afstand mogelijk vanuit Singapore.
    De eigenlijke gearchiveerde content wordt opgeslagen op onze servers in Duitsland. De verwerking vindt plaats
    op basis van de EU-modelbepalingen inzake gegevensbescherming volgens artikel 46, lid 2, onder c) van de AVG.
    Digicert bij het verstrekken en het onderhoud van SSL-certificaten treden wij op als tussenpersoon. Wij dragen
    uw gegevens over aan Digicert Inc. in de VS, zodat Digicert zijn service kan leveren. De verwerking wordt
    uitgevoerd op basis van artikel 49, lid 1, onder b) van de AVG.
    Sitelock bij gebruik van SiteLock, LCC, wordt malware in uw webspace automatisch gedetecteerd en verwijderd.
    Wij handelen als tussenpersoon en sturen uw domeinnamen door naar Sitelock. SiteLock slaat uw webspace 7
    dagen op. De verwerking wordt uitgevoerd op basis van artikel 49, lid 1, onder b) van de AVG.
    Hewlett-Packard-Enterprise voor het onderhoud en de ondersteuning van uw servers kan de fabrikant HewlettPackard-Enterprise Company uit de VS in individuele gevallen van storing ondersteuning bieden (toegang op
    afstand). Hiervoor vindt in individuele gevallen een vrijschakeling plaats, die na gebruik weer wordt gesloten. Om
    de rechtmatigheid te waarborgen, hebben wij EU-modelbepalingen inzake gegevensbescherming afgesloten in
    overeenstemming met artikel 46, lid 2, onder c) van de AVG.
    Salesforce onze verwerker web4business voor de design-service van de Strato-homepage maakt gebruik van de
    CRM-software Salesforce. In supportgevallen is externe toegang door Salesforce Inc. uit de VS mogelijk. Hierbij
    vindt verwerking plaats op basis van de EU-modelbepalingen inzake gegevensbescherming volgens artikel 46, lid
    2, onder c) van de AVG.
    IQ-to-Link: IQ-to-Link GmbH verleent voor ons callcenter diensten vanuit Kosovo via externe toegang, voor zover
    de verzoeken om support dit vereisen. (Om de rechtmatigheid te waarborgen, hebben wij EU-modelbepalingen
    inzake gegevensbescherming afgesloten in overeenstemming met artikel 46, lid 2, onder c) van de AVG.)
    Genesys wanneer u contact met ons opneemt, worden uw telefoonnummer en het gebied van waaruit u belt door
    Genesys Telecommunications Laboratories B.V. opgeslagen bij AWS (Amazon Web Services) in Europa. Dit bedrijf
    bedient ons telefoonsysteem. Daarnaast worden ook uw klantnummer, servicepin en details van uw producten in
    de cache van AWS Europe opgeslagen. Als u aan het begin van het gesprek toestemming hebt gegeven voor het
    opnemen van het gesprek, zal dit ook worden opgeslagen. Zowel de opslag als de transmissie zijn uitsluitend
    gecodeerd. In individuele gevallen van ondersteuning kan toegang op afstand tot de gegevens vanuit de VS
    plaatsvinden. Dit zijn echter slechts individuele gevallen, die door ons vooraf moeten worden toegestaan. Om de
    wettigheid te waarborgen, hebben wij EU-standaardclausules voor gegevensbescherming overeenkomstig art. 46
    lid 2 letter c AVG gesloten.
  6. Duur van de opslag
    Wij verwerken en bewaren persoonlijke gegevens alleen gedurende de periode die noodzakelijk is voor het
    realiseren van het opslagdoel of voor zover de wet dit vereist. In de regel is het verwerkingsdoel bereikt zodra het
    contract ten einde loopt.
    U kunt de gegevens die u zelf in onze diensten opslaat, wijzigen en verwijderen. Na beëindiging van het contract
    verwijderen wij de gegevens die zijn opgeslagen in de diensten.
    Reservekopieën in onze backupsystemen worden automatisch maar met een zekere vertraging gewist.
    Voor contractgegevens wordt de verwerking beperkt na beëindiging van het contract. Na het verstrijken van de
    wettelijke opslagtermijn worden ze verwijderd.
    De gegevens die u tijdens de sollicitatieprocedure invoert, worden maximaal zes maanden bewaard.
  7. Uw rechten
    a) Recht op inzage en recht op bevestiging
    U heeft te allen tijde het recht om kostenloos door ons geïnformeerd te worden of bevestiging te verkrijgen over
    de persoonlijke gegevens die over u worden opgeslagen, en om een kopie van deze inzage te ontvangen.
    b) Recht van rectificatie
    U heeft het recht om de onmiddellijke rectificatie te vragen van onjuiste persoonlijke gegevens die op u
    betrekking hebben. U heeft verder het recht om, rekening houdend met de doeleinden van de verwerking, te
    verlangen dat onvolledige persoonlijke gegevens worden aangevuld, onder meer door middel van een aanvullende
    verklaring.
    c) Recht op verwijdering
    U heeft recht op onmiddellijke wissing van uw persoonlijke gegevens, voor zover een van de volgende redenen
    van toepassing is en voor zover de verwerking niet vereist is:
    De persoonlijke gegevens werden verzameld of andere wijze verwerkt voor doeleinden waarvoor ze niet langer
    nodig zijn.
    U trekt de toestemming in waarop de verwerking was gebaseerd in en er is geen andere rechtsgrondslag voor de
    verwerking.
    U dient bezwaar in tegen de verwerking op grond van artikel 21, lid 1 van de AVG en er zijn geen dwingende
    legitieme gronden voor de verwerking of u dient een bezwaar in tegen de verwerking op grond van artikel 21, lid
    2 van de AVG.
    De persoonlijke gegevens werden onrechtmatig verwerkt.
    Het verwijderen van persoonlijke gegevens is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting opgelegd
    door het recht van de Europese Unie of het recht van de lidstaten dat op ons van toepassing is.
    De persoonlijke gegevens werden verzameld in verband met diensten van de informatiemaatschappij die worden
    aangeboden overeenkomstig artikel 8, lid 1 van de AVG-richtlijn.
    d) Recht op beperking van de verwerking
    U heeft het recht om een beperking van de verwerking te vragen als aan een van de volgende voorwaarden is
    voldaan:
    U betwist de juistheid van uw persoonlijke gegevens gedurende een periode die ons in staat stelt de juistheid van
    uw persoonlijke gegevens te verifiëren.
    De verwerking is onrechtmatig maar in plaats van het verwijderen van de persoonlijke gegevens wilt u een
    beperking van het gebruik ervan.
    We hebben de persoonlijke gegevens niet langer nodig voor de verwerking, maar u heeft ze wel nog nodig om
    rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.
    U heeft bezwaar gemaakt tegen de verwerking op grond van artikel 21 lid 1 van de AVG en het is nog niet
    duidelijk of onze gerechtvaardigde redenen zwaarder wegen dan de uwe.
    e) Recht van verzet tegen de verwerking
    U heeft te allen tijde het recht om op grond van artikel 6, lid 1, letters e of f van de AVG bezwaar aan te tekenen
    tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens.
    In geval van bezwaar zullen wij niet langer uw persoonlijke gegevens verwerken, tenzij wij kunnen aantonen dat
    er dwingende en geldige redenen zijn voor de verwerking die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en
    vrijheden, of dat de verwerking dient om rechtsvorderingen in te stellen, uit te oefenen of te verdedigen.
    U heeft te allen tijde het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonlijke gegevens ten behoeve
    van rechtstreekse reclame.
    f) Recht op overdraagbaarheid van gegevens
    U heeft het recht om alle persoonlijke gegevens te ontvangen die op u betrekking hebben en ons zijn verstrekt. U
    ontvangt deze gegevens dan in een gestructureerd, gangbaar en machineleesbaar formaat. U heeft bovendien het
    recht om deze gegevens, zonder dat wij dit verhinderen, door te geven aan een andere
    verwerkingsverantwoordelijke, mits de verwerking is gebaseerd op de toestemming zoals bedoeld in artikel 6, lid
    1, letter a van de AVG of artikel 9, lid 2, letter a van de AVG of op een overeenkomst bedoeld in artikel 6, lid 1,
    letter b van de AVG en de verwerking wordt uitgevoerd met geautomatiseerde procedures, mits de verwerking
    niet noodzakelijk is voor de uitvoering van een taak van algemeen belang of van een taak opgelegd door een
    openbare macht.
    Bovendien heeft u bij de uitoefening van uw recht op overdraagbaarheid van uw gegevens op grond van artikel
    20, lid 1 van de AVG het recht te verzoeken dat de persoonlijke gegevens rechtstreeks door een
    verwerkingsverantwoordelijke worden doorgegeven aan een andere verwerkingsverantwoordelijke, voor zover dit
    technisch haalbaar is en voor zover dit geen afbreuk doet aan de rechten en vrijheden van andere personen.
    g) Recht om toestemming in te trekken op grond van de wetgeving inzake gegevensbescherming
    U heeft te allen tijde het recht om uw toestemming voor de verwerking van persoonlijke gegevens in te trekken.
    h) Recht om klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit
    U heeft het recht om te allen tijde contact op te nemen met een toezichthoudende autoriteit in de lidstaat waar u
    woont of werkt of waar u vermoedt dat de verwerking van uw persoonlijke gegevens in strijd is met de Europese
    Algemene Verordening inzake Gegevensbescherming.
  8. Wettelijke of contractuele regelingen die verplichten tot het verstrekken van persoonlijke gegevens, noodzaak
    voor het sluiten van het contract, verplichting tot het verstrekken van de persoonlijke gegevens, mogelijke
    gevolgen van niet-verstrekking
    Het verstrekken van persoonlijke gegevens kan deels wettelijk verplicht zijn (bijv. fiscale voorschriften) of kan
    voortvloeien uit contractuele bepalingen (bijv. informatie over de contractuele partner). Om een overeenkomst af
    te sluiten kan het soms nodig zijn dat u ons persoonlijke gegevens verstrekt, die wij vervolgens zullen moeten
    verwerken. U bent bijvoorbeeld verplicht om ons persoonlijke gegevens te verstrekken wanneer wij met u een
    contract sluiten. Het niet-verstrekken van deze persoonlijke gegevens zou tot gevolg hebben dat het contract niet
    kan worden gesloten.
  9. Bestaan van automatische besluitvorming / profilering
    We maken geen gebruik van automatische besluitvorming of van profilering.
    E-mail en mailinglijsten
    constant contact
    VOORBEELD: Onze website maakt gebruik van [AANBIEDER], een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig
    van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt
    van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van [AANBIEDER]. [AANBIEDER] zal uw
    naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze
    website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt zal u geen e-mail meer van onze website
    ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Uw persoonsgegevens worden door
    [AANBIEDER] beveiligd opgeslagen. [AANBIEDER] maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën
    die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. [AANBIEDER] behoudt zich het recht voor om uw
    gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met
    derden te delen.
    strato
    Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van strato. Deze partij heeft
    passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze
    gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. strato heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons emailverkeer vertrouwelijk.
    Payment processors
    Sisow by Buckaroo
    Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van
    Sisow by Buckaroo. Sisow by Buckaroo verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens
    zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow by Buckaroo heeft passende technische en organisatorische
    maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow by Buckaroo behoudt zich het recht voor
    uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde)
    gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw
    persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Sisow by Buckaroo’s dienstverlening
    waarvoor zij derden inschakelen. Sisow by Buckaroo bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de
    wettelijke termijnen is toegestaan.
    Beoordelingen
    WebwinkelKeur
    Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan
    bent u verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij
    de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website.
    In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In
    het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met
    WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten.
    WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens
    te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de
    dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle
    hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van
    toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.
    Verzenden en logistiek
    PostNL
    Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van
    de diensten van PostNL voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam,
    adres en woonplaatsgegevens met PostNL delen. PostNL gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het
    uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL uw gegevens
    ook aan deze partijen ter beschikking.
    Facturatie en boekhouden
    Externe verkoopkanalen
    Doel van de gegevensverwerking
    Algemeen doel van de verwerking
    Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de
    verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor
    (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om – anders dan op uw
    verzoek – op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw
    gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve
    verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst
    tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.
    Automatisch verzamelde gegevens
    Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze
    dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en
    besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.
    Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek
    In voorkomende gevallen kan Koffer print op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen
    van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval
    zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt
    daartegen verzetten.
    Bewaartermijnen
    Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u
    aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit
    tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij
    facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke
    termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die
    wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.
    Uw rechten
    Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met
    betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke
    rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen
    afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de
    gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te
    legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek
    administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de
    machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een
    klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een
    verkeerde manier gebruiken.
    Inzagerecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers
    die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben
    opgeslagen.
    Rectificatierecht
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon
    voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.
    Recht op beperking van de verwerking
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe
    herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor
    privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd
    sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet
    langer worden verwerkt.
    Recht op overdraagbaarheid
    U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of
    daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan
    onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw
    verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens
    over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle
    waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige
    koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.
    Recht van bezwaar en overige rechten
    U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens
    door of in opdracht van Koffer print. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken
    in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën
    van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U
    heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden
    onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van
    mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.
    Cookies
    Google Analytics
    Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst.
    Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken.
    Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze
    gegevens. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google
    diensten.
    Cookies van derde partijen
    In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze
    privacyverklaring.
    Wijzigingen in het privacybeleid
    Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest
    recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens
    met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.
    Contactgegevens
    Koffer print
    snekermeer 20 1509 JN Zaandam Nederland T 06 5328-7986 E info@kofferprint.nl
    Contactpersoon voor privacyzaken
    Marjolein Hartog