Over Ons

Welkom bij KofferPrint.nl, dé bestemming voor gepersonaliseerde koffers die jouw reis onvergetelijk maken. Wij geloven dat reizen meer is dan alleen van A naar B gaan; het is een avontuur, een ervaring en een bron van inspiratie. Daarom hebben we ons toegewijd aan het leveren van hoogwaardige koffers met unieke prints die jouw persoonlijkheid weerspiegelen.

Onze Missie

Bij KofferPrint.nl streven we ernaar om reizen te transformeren in een kunstvorm. Onze missie is om jouw reisaccessoires te personaliseren en te verrijken, zodat elke trip een uiting wordt van jouw stijl en individualiteit. We geloven dat een opvallende koffer niet alleen praktisch is, maar ook een statement maakt over wie je bent.

Waarom Kiezen Voor KofferPrint.nl?

1. Unieke Prints

Onze koffers zijn niet zomaar bagage; ze zijn een canvas voor creativiteit. Kies uit een breed scala aan unieke prints, ontworpen om op te vallen en je te onderscheiden van de massa.

2. Duurzame Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze koffers zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen om duurzaamheid te waarborgen, zodat ze je avonturen jarenlang kunnen doorstaan.

3. Eenvoudig Personaliseren

Maak je koffer persoonlijk met ons eenvoudige personalisatieproces. Voeg je naam, initialen of een speciale boodschap toe en creëer een uniek stuk dat helemaal van jou is.

4. Snelle Levering

We begrijpen dat je niet kunt wachten om met je gepersonaliseerde koffer op reis te gaan. Daarom streven we naar snelle levering, zodat je binnen de kortste keren kunt genieten van je nieuwe reisgezel.

Hou wel rekening met 5 tot 8 werkdagen levertijd i.v.m. het drukken van de koffer
Sneller kan vaak wel in overleg belt u dan even met onze collega’s van de drukkerij 0206111124

Onze Toewijding aan Klanttevredenheid

Bij KofferPrint.nl streven we naar volledige klanttevredenheid. Ons vriendelijke en deskundige klantenserviceteam staat klaar om je te helpen bij vragen of problemen. We geloven in transparantie, open communicatie en het overtreffen van je verwachtingen.

Dank je wel voor het kiezen van KofferPrint.nl voor je gepersonaliseerde reisaccessoires. We kijken ernaar uit om deel uit te maken van jouw reisavonturen en hopen dat onze koffers bijdragen aan de vele onvergetelijke momenten onderweg.


tot zover over ons heb je nog meer vragen wij horen ze graag

Bodrum

Bodrum

onze alles kunner

PT-01 offwhite koffer bedrukken

De PT-01 serie

De nieuwste koffer van Princess Traveller

PT-01 DeLuxe S

PT-01 DeLuxe

Het milieu vriendelijke alternatief

Worldwide Shipping

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Quality

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Best Offers

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Secure Payments

It elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.