Leveringsvoorwaarden Kofferprint Webshop – Op Maat Gemaakte Producten

1. Bestelling en Betaling

1.1. Door een bestelling te plaatsen bij Kofferprint, stemt de klant in met de leveringsvoorwaarden.

1.2. Op maat gemaakte producten vereisen voorafgaande betaling. Betaling kan worden gedaan via de beschikbare betaalmethoden op de website van Kofferprint.

2. Productie en Levertijd

2.1. De productietijd voor op maat gemaakte producten is minimaal 5 werkdagen en kan variëren afhankelijk van de complexiteit van het product.

2.2. Kofferprint spant zich in om de opgegeven levertijd te respecteren, maar is niet aansprakelijk voor vertragingen veroorzaakt door overmacht, logistieke problemen of andere onvoorziene omstandigheden.

3. Verzending en Levering

3.1. Verzending gebeurt naar het door de klant opgegeven afleveradres. Het is de verantwoordelijkheid van de klant om ervoor te zorgen dat het opgegeven adres correct is.

3.2. Kofferprint is niet aansprakelijk voor verlies of schade aan producten tijdens het transport. Klanten worden aangemoedigd om eventuele schade onmiddellijk te melden bij ontvangst.

4. Retourneren en Annuleren

4.1. Op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd, tenzij ze defect of beschadigd zijn bij ontvangst. Klanten dienen dergelijke problemen binnen 7 dagen na ontvangst te melden.

4.2. Bestellingen kunnen binnen 24 uur na plaatsing worden geannuleerd, op voorwaarde dat de productie nog niet is begonnen. Na deze periode zijn annuleringen niet meer mogelijk.

5. Kwaliteitsgarantie

5.1. Kofferprint streeft naar de hoogste kwaliteit op maat gemaakte producten. Als er echter defecten optreden als gevolg van productiefouten, zal Kofferprint het product repareren of vervangen zonder extra kosten voor de klant.

6. Klantenservice

6.1. Voor vragen, klachten of ondersteuning kunnen klanten contact opnemen met de klantenservice van Kofferprint via info@kofferprint.nl of 0653287986.

Deze leveringsvoorwaarden zijn voor het laatst bijgewerkt op 01-01-2023.